Hem » Aktuellt » Välbesökta pratshower i Råda

Välbesökta pratshower i Råda

Carin Hjulström och Lars T Gåreberg var programledare för två välbesökta pratshower i Råda församlings regi. Gäster var justitierådet Stefan Lindskog och underhållaren Claes Malmberg. Samtalen handlade bland annat om vad som är rättvisa, hur vet man vad som är rätt, finns det allvar i humor samt buddismen.

Att roa, beröra och gå på djupet var målet. Hur tyckte du att vi lyckades? Vi vill gärna ha synpunkter på om det här är en rolig form att mötas på. Kom också gärna med förslag på gäster inför framtida pratshower. Tack!

4 tankar om Välbesökta pratshower i Råda

  • Var på Claes Malmbergs talkshow det var jättebra. Mycket snyggt och trevligt upplägg god macka bra tid på dagen, även om man skall göra andra saker på kvällen så funkade det. Skall absolut gå på fler talkshower om det kommer tillbaka till hösten.

  • Var på Claes Malmberg – jättetrevligt. Kul med blandningen med mat, körsång och prat. Precis lagom. Bra tid på dagen. Går gärna mer på sånt här om det blir intressanta gäster. Kul att Råda har så blandade evenemang.

  • Var på Claes Malmberg. Mycket trevligt upplägg och intressant gäst. Även mycket uppskattat av gäster utanför Mölnlycke, vad jag förstod av mina bordsgrannar.
    Roligt att vi kan erbjuda detta i Råda!

  • Tack för de positiva kommentarerna. Roligt att vårt initiativ uppskattades. Själv var jag tveksam till att göra arrangemanget en lördag – men det visade sig fungera utmärkt.
    Hälsningar från Lars T Gåreberg, kyrkoherde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>