Hem » Vuxen » Samtalsgrupper

Samtalsgrupper

LEVA VIDARE-GRUPP

Varje människas sorg är unik. När någon vi levt tillsammans med dör, kan det ibland hjälpa att dela sina tankar och erfarenheter med människor i liknande situation. I en Leva-vidare-grupp får du tillsammans med diakon eller präst och de andra i gruppen en möjlighet till samtal.

Vill du veta mer?
Kontakta Anne Benedictzen på tfn 031-338 21 08 eller anne.benedictzen@svenskakyrkan.se

LIVSBERÄTTARGRUPP – för dig 65+

Tisdagar kl 14:30 – 16:30 i Råda Rum

En samtalsgrupp där vi delar minnen och livsberättelser, där vi lyssnar och blir lyssnade på. En grupp med fokus på gemenskap, sammanhang och mening. Förr, här och nu och framåt i livet.

Vi träffas en gång i veckan under sammanlagt 10 veckor med start den 6 februari och avslutning den 9 april.

Vårens Livsberättargrupp är fulltecknad.

Det går att anmäla intresse inför höstens livsberättargrupp. Några platser kvar!

Vill du veta mer eller anmäla ditt intresse?
Kontakta Peter Belsing, diakon. Tfn 031-338 21 09, peter.belsing3@svenskakyrkan.se