Hem » Kör » Barnkörer

Barnkörer

I Rådas barnkörer är glädje och energi ledord.

Barnen får möjlighet att sjunga på en riktig scen med bra ljud och ljus, med professionellt komp, de får sjunga solo, lära sig att ta plats och växa tillsammans. Rockgalor, mello-konserter och originalkomponerade påsk- och julspel står på repertoaren. Körerna har framträtt tillsammans med Loreen, Danny och Patrik Isaksson.

INFO OM HÖSTEN 2020:
Efter att grundligt processat frågan har vi bestämt oss för att repetera med församlingens barnkörer i höst. Vi kommer att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och sitta med stora avstånd mellan varandra. Om ni har symptom, även lättare, ber vi er att stanna hemma. Om ni redan sjunger i en kör men väljer att avstå från körerna i höst behåller ni er plats. Ni som står i kö för att få börja sjunga i en av våra körer får ett mail när vi kan erbjuda er plats.

Höststart 2020 v.38

  • Råda Rockers: 14 september kl 16.45
  • Råda Rookies: 15 september kl 16.30
  • Råda Rebels: 16 september kl 16.00

RÅDA ROOKIES

Tisdagar kl. 16.30-17.15. Råda Rookies kommer i år att träffas en timme senare än tidigare, nämligen 16.30-17.15 med start tisdag 15 september. Kören övar i musikrummet på bottenplan som förra året. I Rookies sjunger barn som fyllt fem år men ännu inte hunnit börja i årskurs 1. Barnen hämtas och lämnas utanför entrén på bottenplan.
Kören har framfört flera musikaler, gjort egna konserter på olika spännande teman samt deltagit i familjegudstjänster.

RÅDA ROCKERS

Måndagar kl. 16.45-17.30.Råda Rockers träffas på samma tid som tidigare, det vill säga 16.45-17.30, men för att kunna hålla avstånd övar vi nu i Råda Rums stora konsertsal, till höger från huvudentrén. Höstens första repetition sker måndag 14 september. I Rockers sjunger barn som går i årskurs 1-3. Du som tidigare sjungit i Råda Rookies men nu börjat i ettan är alltså välkommen hit utan någon nyanmälan. Försök att undvika trängsel vid entrén i samband med hämtning/lämning.
Kören framför både dagsfärska hits och gamla klassiker.

RÅDA REBELS

Onsdagar kl. 16.00-16.45.Råda Rebels träffas också på samma tid som tidigare, 16.00-16.45. Första repet går av stapeln onsdag 16 sep. Även Rebels övar i stora salen för att kunna hålla bra avstånd. Du som går i årkurs 4-6 är välkommen hit och inte heller här behövs någon nyanmälan om man tidigare sjungit i Rockers, det är bara att dyka upp. Försök att undvika trängsel vid entrén i samband med hämtning/lämning.
De artistiska grunderna från först Rookies och sedan Rockers utvecklas här ytterligare. Sångarna har god scenvana och framför med glädje både låtar på svenska och engelska.
Du som tidigare sjungit i Rebels men nu börjat i sjuan är väldigt välkommen till Råda Power som i år övar i stora salen 17.00-18.00 med start onsdag 16 september.

Vill du vara med?

Har du frågor? Kontakta Josefine Domargård  (Råda Rookies) 031-338 21 06  josefine.domargard@rada.nu eller
Kristian Hvitfeldt (Råda Rockers och Råda Rebels) tel 031-338 21 07, kristian.hvitfeldt@rada.nu