Hem » Kör » Barnkörer

Barnkörer

I Rådas barnkörer är glädje och energi ledord.

Barnen får möjlighet att sjunga på en riktig scen med bra ljud och ljus, med professionellt komp, de får sjunga solo, lära sig att ta plats och växa tillsammans. Rockgalor, mello-konserter och originalkomponerade påsk- och julspel står på repertoaren. Körerna har framträtt tillsammans med Loreen, Danny och Patrik Isaksson.

INFO OM VERKSAMHETSSTART VÅR 2022:

På grund av nya restriktioner startar vi vårterminens verksamheter först v.8!

RÅDA ROOKIES

För barn 5 år – inte börjat årskurs 1 ännu.
Kören repeterar: Tisdagar kl. 15.30-16.15 – Vårterminen startar v.8
Plats: Musikrummet på nedre plan i Råda Rum.

Råda Rookies övar tisdag eftermiddag. Exakt övningstid meddelas framöver i samband med att kören kan börja öva igen. I Rookies sjunger barn som fyllt fem år men ännu inte hunnit börja i årskurs 1. Barnen hämtas och lämnas utanför entrén på bottenplan. Kören har framfört flera musikaler, gjort egna konserter på olika spännande teman samt deltagit i familjegudstjänster.

RÅDA ROCKERS

För barn årskurs 1-3
Kören repeterar: Måndagar kl. 16.45-17.30. – Vårterminen startar v.8
Plats: Stora salen i Råda Rum. (Till höger när du kommer in genom huvudentrén.)

I Rockers sjunger barn som går i årskurs 1-3. Du som tidigare sjungit i Råda Rookies men nu börjat i ettan är alltså välkommen hit utan någon nyanmälan. Försök att undvika trängsel vid entrén i samband med hämtning/lämning. Kören framför både dagsfärska hits och gamla klassiker.

RÅDA REBELS

För barn årskurs 4-6.
Kören repeterar: Onsdagar kl. 16.00-16.45. – Vårterminen startar v.8
Plats: Musikrummet på nedre plan i Råda Rum.

Du som går i årkurs 4-6 är välkommen hit och inte heller här behövs någon nyanmälan om man tidigare sjungit i Rockers, det är bara att dyka upp. Försök att undvika trängsel vid entrén i samband med hämtning/lämning. 

De artistiska grunderna från först Rookies och sedan Rockers utvecklas här ytterligare. Sångarna har god scenvana och framför med glädje både låtar på svenska och engelska. Du som tidigare sjungit i Rebels men nu börjat i sjuan är väldigt välkommen till Råda Power.

Vill du vara med?

Har du frågor? Kontakta Josefine Domargård  (Råda Rookies) 031-338 21 06  josefine.domargard@rada.nu eller
Kristian Hvitfeldt (Råda Rockers och Råda Rebels) tel 031-338 21 07, kristian.hvitfeldt@rada.nu