Hem » Kör » Barnkörer

Barnkörer

I Rådas barnkörer är glädje och energi ledord.

Barnen får möjlighet att sjunga på en riktig scen med bra ljud och ljus, med professionellt komp, de får sjunga solo, lära sig att ta plats och växa tillsammans. Rockgalor, mello-konserter och originalkomponerade påsk- och julspel står på repertoaren. Körerna har framträtt tillsammans med Loreen, Danny och Patrik Isaksson.

Höststart 2020 sker v.3 och v.4:

  • Råda Rockers: 20 januari kl 16.45
  • Råda Rookies: 14 januari kl 15.30
  • Råda Rebels: 22 januari kl 16.00

RÅDA ROOKIES

Tisdagar kl. 15.30-16.15.
Råda Rookies är för barn som fyllt fem men inte börjat åk 1. Kören har framfört flera musikaler, gjort egna konserter på olika spännande teman samt deltagit i familjegudstjänster. (Just nu tar vi inte in fler barn i kören, men förutsättningarna kan ändras fort, så anmäl gärna ditt barn nedan, så kontaktas du när en plats blir ledig.)

RÅDA ROCKERS

Måndagar kl. 16.45-17.30. Obs! Vi pauserar kören fram till måndag 20 april, då vi gör en ny bedömning om det är möjligt att börja repetera igen eller om vi pauserar ytterligare en tid.
Råda Rockers riktar sig till barn i åk 1-3. Kören framför både dagsfärska hits och gamla klassiker i såväl gudstjänster som diverse rock- eller schlagergalor.

RÅDA REBELS

Onsdagar kl. 16.00-16.45. Obs! Vi pauserar kören fram till påsklovets slut. Efter det gör vi en ny bedömning om det är möjligt att börja repetera igen eller om vi pauserar ytterligare en tid.
Råda Rebels riktar sig till barn i åk 4-6. De artistiska grunderna från först Rookies och sedan Rockers utvecklas här ytterligare. Sångarna har god scenvana och framför med glädje både låtar på svenska och engelska.

Vill du vara med?

Har du frågor? Kontakta Josefine Domargård  (Råda Rookies) 031-338 21 06  josefine.domargard@rada.nu eller
Kristian Hvitfeldt (Råda Rockers och Råda Rebels) tel 031-338 21 07, kristian.hvitfeldt@rada.nu