Hem » Kör » Barnkörer

Barnkörer

I Rådas barnkörer får barnen chansen att stå på scen, sjunga tillsammans samt prova på att sjunga solo och att våga ta plats. De framför allt från glittrande schlagergalor till påsk- och julspel.

Körerna har bland annat framträtt på Mölnlycke Kulturhus, Världskulturmuseet, diverse skolor samt i Råda kyrka och församlingshem. De framträdde tillsammans med Loreen, Danny och Patrik Isaksson i samband med Råda kyrkas 300-års jubileum.

RÅDA ROOKIES

Tisdagar kl. 15.30-16.15.
Råda Rookies är för barn som fyllt fem men inte börjat åk 1. Kören har framfört flera musikaler, gjort egna konserter på olika spännande teman samt deltagit i familjegudstjänster.

RÅDA ROCKERS

Måndagar kl. 16.45-17.30.
Råda Rockers riktar sig till barn i åk 1-3. Kören framför både dagsfärska hits och gamla klassiker i såväl gudstjänster som diverse rock- eller schlagergalor. Här är höstens hållpunkter för Rockers

RÅDA REBELS

Onsdagar kl. 16.00-16.45.
Råda Rebels riktar sig till barn i åk 4-6. De artistiska grunderna från först Rookies och sedan Rockers utvecklas här ytterligare. Sångarna har god scenvana och framför med glädje både låtar på svenska och engelska.

Vill du vara med?

Har du frågor? Kontakta Kristian Hvitfeldt tel 031-338 21 07 eller kristian.hvitfeldt@rada.nu