Hem » Om oss » Lediga tjänster

Lediga tjänster

JOBBA HOS OSS

Råda församling ligger i Mölnlycke, en mil öster om Göteborg. Med gudstjänsten som inspirationskälla vill vi möta dig mitt i vardagen, i alla livets skeden. Råda församling är en församling i Svenska kyrkan och driver Råda Rum. Just nu söker vi

 

Kyrkogårdsföreståndare 

Råda församling i Mölnlycke söker en kyrkogårdsföreståndare. Arbetet består både av att leda och delta i kyrkogårdsarbetet.

Råda församling ligger i Mölnlycke, en mil öster om Göteborg. Församlingen äger bolaget Råda Rum, som bedriver konferensverksamhet i församlingshemmet. Församlingshemmet kallas för Råda Rum. Kyrkogårdspersonalen utför även vaktmästaruppgifter i Råda Rum.

Församlingen har en kyrka från 1712. Kyrkogården omfattar 3300 gravar varav 300 med skötselavtal. 

Som kyrkogårdsföreståndare har du en arbetsledande funktion och personalansvar för tre medarbetare. Vi söker dig som är driftig och resultatorienterad och som ser såväl underhållsbehov som utvecklingsmöjligheter för kyrkogården. Du ska ha tidigare erfarenhet från arbete på kyrkogård. Har du kompetens inom fastighetsunderhåll är det meriterande. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och att du kan respektera och bemöta människor i sorg. 

Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Välkommen med din ansökan senast den 7 september. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

För ytterligare information: administrativ chef  Gunilla Folkesson  031-338 21 20, gunilla.folkesson@rada.nu

Facklig representant: Lena Löfving, Kommunal, 010-442 94 88