Hem » Barn » Barnens miljöark

Barnens miljöark

På kullen bakom Råda Rum ligger Barnens miljöark. Här finns alltid något att göra för hela familjen och det bästa av allt är att det alltid är öppet.

I miljöarkens spännande utemiljö kan du hälsa på hos kaninerna, hönorna och fåren. Det går bra att klappa både fåren och kaninerna om man gör det försiktigt och under uppsikt av vuxen. Djuren är ute alla dagar mellan kl 10.00 och 15.00.

På kullen finns också klätterbanor för motorik- och tillitsövningar, sandlådor, lekstuga, gungdjur, växthus och lekplatsen Arken. Vi tänder grillen året om vid förfrågan.

Vill ni besöka oss med en större grupp? Alla grupper är välkomna! Vi har många besökare och vill kunna erbjuda alla en trivsam vistelse. Kontakta oss innan ert besök, så kan vi hitta en dag som passar.

KALASPAKET

Vill ni ordna kalas i Barnens miljöark? Vi är glada att kunna presentera vårt kalaspaket för 45 kr per person. I paketet ingår två korvar med bröd, en festis och en glasspinne och ballonger. Kalaspaketet bokas i församlingens reception, telefon 031-338 21 00 eller e-post info@rada.nu. Vid kalastillfället tänder vi grillen. Ni hämtar ni paketet hos vår personal och därefter ordnar ni kalaset själva.

LILLBONDEN

Lillbonden är för barn, från 5 år. Barnen får prova på att sköta om, fodra och lära sig mer om våra djur medans föräldrarna tar en promenad eller fika. Max 5 barn per grupp. Vi arbetar i ca 45 minuter.
Datum och tid för Lillbonden våren 2020: Inget nytt datum bestämt ännu.
Fyll i anmälan i formuläret nedan så kontaktar Eva eller Anne dig för bokning av ditt lillbonden-besök.
Anmälan till Lillbonden öppnar vid nytt tillfälle.

Vill du veta mer?
Kontakta Eva Widek på tel 0703-14 46 19 eller eva.widek@rada.nu