Hem » Barn » Barnens miljöark

Barnens miljöark

På kullen bakom Råda Rum ligger Barnens miljöark. Här finns alltid något att göra för hela familjen och det bästa av allt är att det alltid är öppet.


I miljöarkens spännande utemiljö kan du hälsa på hos kaninerna, hönorna och fåren. Det går bra att klappa både fåren och kaninerna om man gör det försiktigt och under uppsikt av vuxen. På kullen finns också klätterbanor för motorik- och tillitsövningar, sandlådor, lekstuga, gungdjur, växthus och lekplatsen Arken.

  • Djuren är ute alla dagar mellan kl 10.00 och 15.00.
  • Vi tänder gärna grillarna om ni har med er korv eller annan mat som behöver värmas.
  • Under helgerna 10.00-15.00 står Råda Rums fika-korg i växthuset på kaninhusets baksida med kaffe, smil, kakor, chokladbollar och annat hembakat fikabröd. Välj något ur korgen, swisha och fyll på energin!

Vill ni besöka oss med en större grupp? Alla grupper är välkomna! Vi har många besökare och vill kunna erbjuda alla en trivsam vistelse. Kontakta oss innan ert besök, så kan vi hitta en dag som passar.

Kontakt
Eva Widek, tfn: 0703-14 46 19 mejl: eva.widek@rada.nu


PÅSKEN

Under veckorna kring påsk har vi en klurig tipspromenad för barnen och haren har även varit förbi och gömt ägg runtom på kullen som barnen får leta leta rätt på.

Påskpyssel i form av pysselpåsar finns till försäljning i Råda Rum men också i växthuset på kaninhusets baksida på kullen.


KALASPAKET

Vill ni ordna kalas i Barnens miljöark? Vi är glada att kunna presentera vårt kalaspaket för 65 kr per person. I paketet ingår två korvar med bröd, en festis och en glasspinne och ballonger. Kalaspaketet bokas i församlingens reception, telefon 031-338 21 00 eller e-post info@rada.nu. Vid kalastillfället tänder vi grillen. Ni hämtar ni paketet hos vår personal och därefter ordnar ni kalaset själva.

Vill du veta mer?
Kontakta Eva Widek på tel 0703-14 46 19 eller eva.widek@rada.nu