Hem » Barn » Öppna förskolan

Öppna förskolan

Välkommen till Öppna förskolan! Här har vi en mysig stund tillsammans med andra vuxna och barn i alla åldrar. Vi leker, pysslar och umgås i stora härliga lokaler på nedre plan i Råda Rum, med ingång från stora parkeringen. Fikat är framdukat för 30 kr per vuxen och 20 kr per barn. Kontantfritt, vi tar swish.


OBS! I dessa tider med de restriktioner och förbud som finns med anledning av coronaviruset, så hänvisar vi till att vara utomhus så gott det går. Personal finns på plats ute på kullen och hänger med er och barnen. Om man ändå vill gå in så får man det, dock är ingen personal inomhus. Det går fint att ta med sig något att grilla, personalen tänder grillarna om efterfrågan finns. Annars finns fika att köpa i restaurangen.


Onsdagar: Öppet inomhus kl 13.00 – 16.00. Vid 15.30 har vi sångstund. Vid 16.00 tar vi gemensamt in djuren och stannar gärna ute en stund och leker i Barnens mijöark.

Fredagar: Öppet inomhus kl 09.00 – 11.30. Vid 9.30 tar vi gemensamt ut djuren, fodrar och mockar. Vi tänder grillen, ta med eller köp korv (10 kr/st) till mellanmål eller lunch!

Hälsningar / Eva, Anne och Oliwia

Barnens miljöark
På kullen bakom Råda Rum ligger Barnens miljöark. Här finns alltid något att göra för hela familjen. Och det bästa av allt är att det alltid är öppet. Läs mer om Barnens miljöark.

Vill du veta mer?
Kontakta Eva Widek på telefon: 0703-14 46 19 eller eva.widek@rada.nu