Hem » Barn » Öppna förskolan

Öppna förskolan

Välkommen till Öppna förskolan! Här har vi en mysig stund tillsammans med andra vuxna och barn i alla åldrar.

  • Höstterminen är nu slut och vi är tillbaka igen v.8. Må så gott alla små och stora, och ha en fin juletid! Barnens Miljöark är öppen året runt och kring jul. Hoppas vi ses där!

Höstterminen är slut för denna gå och öppna förskolan är tillbaka nästa år igen.
Barnens Miljöark är öppen året runt och djuren ser gärna att ni kommer och hälsar på. Det går fint att ta med sig något att grilla, personalen tänder grillarna om efterfrågan finns. Fika finns att köpa i restaurangen. Välkommen!

Hälsningar / Eva


Höstterminen slut. Åter vecka 8.

Onsdagseftermiddagar fr. kl 14.00 träffas vi utomhus i Barnens miljöark. Vi varierar mellan sagostund, grillning, målning, barnvagnspromenad, djurvisning m.m. Vi avslutar med sångstund 15.30 inomhus.

Sångstund med Öppna förskolan
Onsdagar kl 15.30-15.50

Gemensam sångstund i musikrummet på Råda Rums bottenplan. Små som stora är välkomna att delta! Ingång via entrén mot stora parkeringen.


Barnens miljöark
På kullen bakom Råda Rum ligger Barnens miljöark. Här finns alltid något att göra för hela familjen. Och det bästa av allt är att det alltid är öppet. Varje dag året runt  är djuren ute kl 10-15 och personal finns på plats dessa tider. Läs mer om Barnens miljöark.

Vill du veta mer?
Kontakta Eva Widek på telefon: 0703-14 46 19 eller eva.widek@rada.nu