Hem » Ung » Konfirmation

Konfirmation

Välkommen till en konfirmationsupplevelse i Råda. Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda.

Tillsammans med kompisar och ledare pratar vi om livets frågor och upplever saker tillsammans. Allt från läger och äventyr till andakter med stillhet och ro. Vi vill att konfirmationen ska bli ett minne för livet!


KONFIRMATIONSALTERNATIV 2024/2025

Kommande läsårets alternativ. Anmälan öppnar 20 maj kl 11.00.


KONFIRMATIONSALTERNATIV 2023/2024

Nedan hittar du pågående läsårs alternativ och all nödvändig information.


I Råda församling får du som är döpt konfirmera dig från det året du fyller 14 år och går i årskurs 7. Är du inte döpt går det bra att döpa dig i samband med konfirmationsläsningen. Konfirmandtiden avslutas med en konfirmationsgudstjänst. Konfirmationen är en bekräftelse av ditt dop. I Guds ögon är alla människor värdefulla. Konfirmationen är ett sätt att bekräfta detta för just dig.


Kontakt
Har du frågor eller vill veta mer?
Kontakta Niklas Ergin-Olsen på 0703-144623, eller niklas.ergin-olsen@svenskakyrkan.se

Konfirmation ska vara en möjlighet för alla
Om du av något skäl känner dig förhindrad att delta i något av våra konfirmationsalternativ, kontakta: Niklas Ergin-Olsen eller diakon Peter Belsing 031-338 21 09, peter.belsing3@svenskakyrkan.se

“Den konfirmationsgudstjänst som ni och ungdomarna bjöd på var helt fantastisk. I en härlig blandning av djup, värme, glädje, musik och framtidstro har kyrkan verkligen hittat en spikrak väg framåt och uppåt!” / Konfirmandpappa