Hem » Ung » Konfirmation

Konfirmation

Välkommen till en konfirmationsupplevelse i Råda. Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda.

Tillsammans med kompisar och ledare pratar vi om livets frågor och upplever saker tillsammans. Allt från läger och äventyr till andakter med stillhet och ro. Vi vill att konfirmationen ska bli ett minne för livet!


KOMMANDE KONFIRMATIONSALTERNATIV FÖR 2023/2024

Anmälan öppnar 30 maj kl 13.00. Länk till anmälan kommer att ligga på respektive alternativs sida. Se nedan.

Viktigt! 
Eftersom platserna är begränsade och trycket är hårt, se över att ni kan alla datum. Träffarna är obligatoriska. Församlingsbor har förtur.


KONFIRMATIONSALTERNATIVEN FÖR 2022/2023

Pågående konfirmationsalternativ för 22/23.


I Råda församling får du som är döpt konfirmera dig från det året du fyller 14 år och går i årskurs 7. Är du inte döpt går det bra att döpa dig i samband med konfirmationsläsningen. Konfirmandtiden avslutas med en konfirmationsgudstjänst. Konfirmationen är en bekräftelse av ditt dop. I Guds ögon är alla människor värdefulla. Konfirmationen är ett sätt att bekräfta detta för just dig.


Kontakt
Vill du veta mer? Kontakta Niklas Ergin-Olsen på 0703-144623, eller niklas.ergin-olsen@svenskakyrkan.se

Konfirmation i Svenska kyrkan ska vara en möjlighet för alla. Om du av något skäl känner dig förhindrad att delta i något av våra konfirmationsalternativ, kontakta oss!
Präst: Cecilia Kehlmeier 031-338 21 11, cecilia.kehlmeier@svenskakyrkan.se

“Den konfirmationsgudstjänst som ni och ungdomarna bjöd på var helt fantastisk. I en härlig blandning av djup, värme, glädje, musik och framtidstro har kyrkan verkligen hittat en spikrak väg framåt och uppåt!” / Konfirmandpappa