Hem » Vuxen » Sommarresor

Sommarresor

RÅDAS SOMMARRESOR 2024

Under somrarna anordnar vi dagsresor till trevliga destinationer. Vi har bland annat besökt Lärjeåns trädgårdar, Göteborgsoperan, kyrkan och spinneriet i Lindome, Berte museum och Elvis-museet i Floda.

Särö Blomstermåla – med vandring

Tisdag 21/5 kl 9.00 – ca 14.00
Guidad vandring med Jessica Zandén, skådespelare och terapeut, med tema ”Så länge vi minns” en vandring i kvinnornas spår”. Vi avslutar med dagens lunch i Särö Blomstermåla. Vi vandrar ca 1,5 timme så ta med vattenflaska och kläder efter väder. Kostnad 300 kr/pers.

Jonsereds trädgårdar

Tisdag 11/6 kl 11.00 – 15.00
Vi styr kosan mot Jonsered där vi intar lunch med kaffe och kaka på Lille Grisen vid Jonsereds fabriker. Sen åker vi vidare till Jonsereds trädgårdar där vi träffar en guide som har en massa spännande saker att berätta för oss. Kostnad 300 kr/pers.

Strömma farmlodge

Tisdag 2/7 kl 10.00 – 16.00
Denna tisdag åker vi söderut, genom lummiga bokskogar till mysiga Strömma Farmlodge i Tvååker. Vi intar lunch på gårdens lantliga miljö. Sen finns tid att kika in i gårdsbutikerna där både livsmedel och inredningsdetaljer finns till salu. Kostnad 300 kr/pers.

St Mary, Tjörn – Valla kyrka – Sundsby Säteri

Torsdag 15/8 kl 8.00 – ca 15.30
En härlig tur till flera platser i Margareta Hvitfelts historiska anda. Bussen går till St:Mary, Tjörn, med frukostfralla och second-hand shopping. Vidare till Valla kyrka med sittande guidning, och slutligen till Sundsby säteri där vi äter dagens fisk och blir guidade med ytterligare spännande historik kring Hvitfelt. Kostnad 300 kr/pers.

Bra att veta:
Avresa sker från Råda Rums entré. Betalning sker innan påstigning på bussen, företrädesvis med swish eller betalkort. Anmäl dig senast en vecka före avresa till Råda Rums reception, tfn 031 – 338 21 00.

Kontakt:
Danjel Svensson, församlingspedagog
Tel: 0703-14 46 83 Mejl: danjel.svensson@svenskakyrkan.se
Peter Belsing, diakon
Tel: 031-338 21 09 Mejl: peter.belsing3@svenskakyrkan.se

Se filmen från dagsresan till systrarnas loppis på Orust!