Hem » Vuxen » Sommarresor

Sommarresor

RÅDAS SOMMARRESOR

Under sommaren anordnar vi dagsresor till trevliga destinationer. Sommaren 2018 åkte vi till Lärjeåns trädgårdar och Göteborgsoperan, kyrkan och spinneriet i Lindome, Berte museum och Elvis-museet i Floda.

Våren och sommarens resor 2019:

Tisdag 7/5 kl 9.00–ca 15.00
Denna dag går bussen till Röe gård i Brastad som ligger 500m från havet. Här finns en inredningsbutik med livsmedel och småsaker. Vi ser oss omkring och har en mysig stund tillsammans. Avslutar med lunch på gården innan bussen tillbaka går.

Tisdag 11/6 kl 9.00–ca 15.00
Denna dag går bussen till Lysekil och Luna Café. Där kommer vi att få titta på en liten vinodling med eventuell provsmakning till. Hör finns också en liten keramikbutik och tapas-restaurang där vi får avnjuta en god tapas-lunch innan bussen går hemåt.

Torsdag 4/7 kl 9.00–ca 15.00
Denna dag går bussen till Sundsby Säteri & Gårdscafé på Mjörn. Där får vi en guidad tur i Säteriets historia, det finns en gårdsbutik för lite shopping och sedan  lunch i gårdscaféet innan det är dags att kliva på bussen hem.

Tisdag 20/8 kl 9.00–ca 15.00
Denna dag går bussen till Kinna. Till Ludvig Svenssons fabriksförsäljning där dom säljer tyger till allt från bädd, bad och textilier i hemmet. Lunch äter vi på Spinnarens värdshus i Rydal strax utanför Kinna innan bussen går tillbaka till Råda igen.

Bra att veta
Priset för en resa är 300 kronor per person inkl. förtäring och betalas kontant i bussen. Tiden för hemkomsten kan bli justerad. Anmäl dig senast en vecka före avresa till Råda Rums reception på tel 031 – 338 21 00. Vid frågor, kontakta Kerstin 0703-14 46 15 eller Katarina 0703-14 46 14.

Varmt välkommen hälsar Råda församling
/Kerstin och Katarina

Se filmen från dagsresan till systrarnas loppis på Orust!