Hem » Vuxen » Sommarresor

Sommarresor

RÅDAS SOMMARRESOR 2023

Under sommararna anordnar vi dagsresor till trevliga destinationer. De senaste somrarna besökte vi bland annat Lärjeåns trädgårdar, Göteborgsoperan, kyrkan och spinneriet i Lindome, Berte museum och Elvis-museet i Floda.

Extrainsatt sommarresa till Basta kvarnkafé

Torsdag 17/8 kl 10.00
Vi åker till Basta kvarnkafé som ligger i Blidsberga, strax utanför Ulricehamn, där man kan få prova på att mata regnbågslaxar. Basta Kvarn erbjuder en härlig fikamiljö på gröna öar som sammankopplats av små broar i Ätrans strömmande vatten.
Kostnad: 300 kr/pers.

Flickorna på Färjenäs

Måndag 22/5 kl 10.30 – ca 13.30
Vi åker först en runda genom Göteborg, som ju genomgår en stor förändring, och så landar vi på ett litet café i Färjenäs. Där finns det tid att se sig omkring innan vi avnjuter en afternoon tea i det idylliska caféet. Kostnad 200 kr/pers.

Öströ fårfarm

Tisdag 13/6 kl 10.00 – ca 14.30
Denna tisdag åker vi till Öströ fårfarm som ligger i Tvååker. Vi far fram genom bokskogarna till en underbar plats där vi får njuta av naturen, djuren och en god måltid i fårfarmens härliga miljö. Kostnad 300 kr/pers.

Blomstermåla, Särö

Tisdag 4/7 kl 11.00 – ca 14.30
Följ med på en härlig resa som tar oss till havet. Vi får njuta av Särös vackra omgivningar och får oss en god lunch bestående av dagens fångst samt kaffe och kaka. Kostnad 300 kr/pers.


Bra att veta: Avresa sker från Råda församling/Råda Rums entré. I priset ingår förtäring. Betalning sker innan påstigning på bussen, företrädesvis med swish eller betalkort. Anmäl dig senast en vecka före avresa till Råda Rums reception, tfn 031 – 338 21 00.

Varmt välkomna! // Kerstin & Danjel


Se filmen från dagsresan till systrarnas loppis på Orust!