Hem » Vuxen » Sommarresor

Sommarresor

RÅDAS SOMMARRESOR

Under sommararna anordnar vi dagsresor till trevliga destinationer. De senaste somrarna besökte vi bland annat Lärjeåns trädgårdar, Göteborgsoperan, kyrkan och spinneriet i Lindome, Berte museum och Elvis-museet i Floda.

Kommande resor 2022:

Antikstället i Halland

Onsdag 15 juni kl 9.30-13.30

Onsdagen 15 juni bär det av till Slöinge. Vi låter tiden stå stilla ett tag och blickar tillbaka i tiden. Massor av antikviteter i en trivsam miljö, med möjlighet att handla eller bara låta oss bli påminda om gamla saker som kan väcka minnen från förr. När vi är fyllda av tider som flytt åker vi vidare till Laxbutiken i Heeberg för att äta en god lunch. På menyn står det lax och potatis förstås och sedan en kopp kaffe och kaka.
Avresa: Från Råda Rum 9.30
Hemresa: ca 13.30
Kostnad: 300:- / person
Anmälan: Till receptionen i Råda Rum, tfn 031-338 21 00
Välkommen att hänga med!
Hälsningar Kerstin, Råda församling

Kaffekoppen i Sollebrunn

Tisdag 5 juli kl 9.30-13.30

Tisdagen 5 juli åker vi till ett hemtrevligt kafé i Sollebrunn, där kaffetbordet står dukat när vi kommer. Först en god smörgås och sedan en Silviakaka som avrundning. När vi känner oss mätta, snälla och glada går vi några steg till Gammelmacken, som ligger alldeles intill. Även denna resa påminner oss om tider som har varit.
Vi tittar på en gammal mack, fordon och allt vad där kan tillhöra.
Avresa: Råda församlingshem kl 9.30
Hemresa: 13.30
Kostnad: 300:- / person
Anmälan: Till receptionen i församlingshemmet Råda Rum, tfn 031-338 21 00
Välkommen att hänga med!
Hälsningar Kerstin / Råda församling

Se filmen från dagsresan till systrarnas loppis på Orust!