Hem » Barn » Skolverksamhet

Skolverksamhet

Välkommen till aktiviteter i Barnens miljöark för förskolor och skolor! Fyll i anmälan nedan, så kontaktar vi er för att boka ert besök!

KYRKMÖSSEN

Vi smyger runt som möss och upptäcker kyrkan. Vi letar efter ostar och funderar på vad ett altare eller dopfunt är.
Måndagar i februari kl 9.00 eller 10.30
Ingen kostnad
Lämplig för åk 2

PÅSKPYSSEL

Vad sägs om ett härligt påskpyssel? Varför målar vi ägg? Traditionerna får sin förklaring i berättande och levande form. Vi inleder med samling i kyrkan.
Vecka 13 och 14 kl 18.00–11.30
20 kr / barn

MUSIKAL

Med sång och musik är det mesta möjligt! Hela klassen gör en musikal och tillverkar scenutstyrsel. På kvällen spelas musikalen upp för familj och vänner i Råda Rum.
Torsdagar i februari kl 9.00-15.00
20 kr / barn
Lämplig för åk 4

Se film från när klass 4 B på Högadalsskolans besökte oss och gjorde musikalen Jordens barn.

BESÖK PÅ KULLEN

Kom tillsammans med dina elever, familjeutflykt förening och vänner. Om ni är en grupp börjar vi med att hälsa er välkomna. Vi tänder en grill om ni vill (för 40 kr). Därefter leker och myser ni med djuren på egen hand.
Vardagar 9.00 – 15.00
Obs, anmäl gruppen i förväg

ARKENDAG

Du och din barngrupp är välkomna till Miljöarken. Vi berättar om våra djur och barnen får klappa och mata dem. Ta gärna med egen fika, korv med bröd eller annat tilltugg. Vi tänder grillen.
Måndagar till torsdagar, vecka 15-21.
Pris 10 kr/barn
Lämplig för alla

Angivna priser avser klasser från Mölnlycke. Övriga betalar 10 kr extra.

Bokning
Fyll i anmälan nedan så kontaktar vi er för att boka ert besök.

Kostnad
Kyrkmössen, Kyrkdetektiven och Orgelskôj är gratis. Arkendagen kostar 10 kronor per barn. Övriga aktiviteter kostar 20 kr per anmält barn. Kommer ni med klass från annan ort än Mölnlycke betalar ni 10 kr extra per barn. Vi ser gärna att ni betalar utifrån faktura.

Utflykt, klassfest eller avslutning
Ni är välkomna att på egen hand utforska vår fantastiska miljö i Barnens miljöark. Ta med kompisar, fantasi, fika m.m. Vill ni att vi tänder grillen så kostar det 40 kr. Ring i förväg och meddela när ni kommer!

Barnens miljöark ligger utanför Råda Rum på Kyrkvägen 45 i Mölnlycke.

Vill du veta mer?
Kontakta Eva Widek på tel 0703-14 46 19 eller eva.widek@rada.nu