Hem » Ung » Ungdomsresor » Fördjupningsresa

Fördjupningsresa

TAIZÉ, FRANKRIKE 2018

(OBS! Du ska ha fyllt femton år för att få åka med)

Under höstlovet reser vi till klostret i Taizé i Frankrike. Vi bor enkelt, vi äter enkelt och delar på de vardagliga sysslorna. Vi pratar om livet, om tron, studerar bibeln och deltar i det fantastiska gudstjänstlivet tillsammans med massor av andra ungdomar från hela världen. När vi kommer hem berättar vi om våra upplevelser i en gudstjänst.

Klicka här för att ladda ned en kopia av inbjudan.

Vill du veta mer?
Kontakta Mikael Lestander på 0703-14 07 63, eller mikael.lestander@rada.nu.

VALETTA, MALTA 2019

Jesus has no arms,
you are his arms.
Jesus has no legs,
you are Jesus’ legs.
Hello, God’s partner!

/Desmund Tutu, tidigare ärkebiskop i Sydafrika, mottagare av Nobels fredspris 1984

Vad kan vi som kyrka göra i världen idag? Hur gör vi skillnad? På riktigt? Under sportlovet erbjuder vi dig som är nykonfirmerad att åka på en fördjupningsresa till Malta och huvudstaden Valetta. Tillsammans funderar vi kring frågor om hur vi kan göra världen till en bättre plats och hur våra handlingar påverkar människor omkring oss. Sen blir det tid för massvis med glass och bad. Vi berättar om våra upplevelser i en gudstjänst i församlingen när vi kommer hem.

Obs! Begränsat antal platser. Mer information, datum och tider kommer med bekräftelsebrevet i början på november.

Vill du veta mer?
Kontakta Niklas Ergin Olsen på 0703-14 46 23, eller niklas.ergin-olsen@rada.nu.

TAIZÉ 2018

• Träffar: ca. 3 st.
  • v. 44
  • Avslutning februari 2019