Hem » Ung » Ungdomsresor

Ungdomsresor

UNGDOMSRESOR

Du som är aktiv i någon av Råda församlings ungdomsverksamheter har möjlighet att följa med på någon av våra ungdomsresor. Resorna följer två spår; fördjupning och gemenskap.

FÖRDJUPNINGSRESA

På höstlovet har du som är nykonfirmerad möjligheten att åka på en fördjupningsresa till Paris, Frankrike. Du som är 15 år eller äldre har istället chansen att följa med på vår resa till Taizé, Frankrike, och besöka klostret som finns där. På fördjupningsresorna utgår vi från platsen och dess historia. Vi reflekterar kring olika livsfrågor, som vi sedan tar med oss hem och berättar för församlingen om i en gudstjänst som vi tillsammans förbereder. Höstens resa 2020 ställs in pga coronavirus och rekommendationerna/besluten kring detta och vi ser istället fram emot ett nytt resmål under 2021.
Läs mer om fördjupningsresan här.

GEMENSKAPSRESA

Under gemenskapsresan på ligger fokus på att umgås med och lära känna varandra oavsett om vi är körsångare, äventyrare, konfirmandassistent eller bara brukar var med på ungdomskvällarna. Under några intensiva dygn ägnas dagarna åt aktiviteter och kvällarna åt sång och bön. När vi kommer hem sprider vi den goda stämningen vidare i en gudstjänst. Våren 2019 gick gemenskapsresan till Hemsedal. Vårens resa 2020 ställs in pga coronavirus och rekommendationerna/besluten kring detta och vi ser istället fram emot ett nytt resmål under 2021.

Kontakt
Niklas Ergin Olsen, 0703-14 46 23, niklas.ergin-olsen@rada.nu.