Hem » Ung » Ungdomsresor

Ungdomsresor

UNGDOMSRESOR

Du som är aktiv i någon av Råda församlings ungdomsverksamheter har möjlighet att följa med på någon av våra ungdomsresor. Resorna följer två spår; fördjupning och gemenskap.

FÖRDJUPNINGSRESA

På höstlovet har du som är nykonfirmerad möjligheten att åka på en fördjupningsresa till Assisi, Italien. Du som är 16 år eller äldre har istället chansen att följa med på vår resa till Taizé och besöka klostret som finns där. På fördjupningsresorna utgår vi från platsen och dess historia. Vi reflekterar kring olika livsfrågor, som vi sedan tar med oss hem och berättar för församlingen om i en gudstjänst som vi tillsammans förbereder.
Läs mer här.

GEMENSKAPSRESA

Under gemenskapsresan på sportlovet ligger fokus på att umgås med och lära känna varandra oavsett om vi är körsångare, äventyrare, konfirmandassistent eller bara brukar var med på ungdomskvällarna. Under några intensiva dygn ägnas dagarna åt aktiviteter och kvällarna åt sång och bön. När vi kommer hem sprider vi den goda stämningen vidare i en gudstjänst. Våren 2019 går gemenskapsresan till Hemsedal. Information om resan kommer inom kort.

Kontakt
Niklas Ergin Olsen, 0703-14 46 23, niklas.ergin-olsen@rada.nu.