Hem » Aktuellt » Fråga kocken

Fråga kocken

Hur kokar man egen fond? Vilket kött passar bäst till söndagssteken? Hur förvandlar man rester till nya rätter? Vi visar hur du gör en god dressing, majonnäs och bearnaise samt hur du lägger in egen sill till jul.

Med Jacqueline Wernås, kock och Carina Nilsson, kallskänka från Råda Kök & Kafé. Måndag 7 november kl 19.00 i Råda församlingshem.
Föranmälan på tel. 031-338 21 00 eller info@rada.nu.
Deltagaravgift inkl. fika 70 kr, 50 kr med Kyrkvärdet.

____________________________________________________________

Programserien Råda Kropp & Själ erbjuder kvällar med inspirerande föreläsningar, träning, konserter och spännande möten. Här hittar du hela Råda Kropp & Själs program hösten 2011 >>

Råda Kropp & Själ samarbetar med Studieförbundet Sensus.

Råda församling 2011

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>