Hem » Aktuellt » Bildspel från Familjedagen, hösten 2010

Bildspel från Familjedagen, hösten 2010

Söndagen den 10 oktober var det Familjedag i Råda församling. Dagen började med familjegudstjänst i kyrkan. På scen fick vi njuta av barnkören Råda Rookies med ledare Kristian Hvitfeldt. 

Efter gudstjänsten var det marknad med begagnade leksaker, kläder, vagnar, sportartiklar för barn mellan 0-12 år. Dagen drog många besökare. Det fanns också möjlighet att hälsa på våra djur, kaniner, får och hönor. Grillarna var tända för den som ville äta korv med bröd och i Råda Kök & Kafé kunde besökarna köpa kaffe och kanelbulle. Det fanns många kluriga uppdrag att lösa utomhus för både barn och vuxna.
 
 
Ella har köpt en katt och en bur. Det roligaste på Familjedagen var att själv få gå runt och handlar och att sjunga i kören i kyrkan.


Vi är mycket nöjda med upplägget av Familjedagen. Vi läste om dagen i Härryda-Posten och på era anslagstavlor. Det är härligt att det är aktiviteter både inne och utomhus. Det är roligt med de kluriga uppdragen under dagen. “Klurigheterna” får gärna vara ute varje helg.


Ulrika, Philip och Pehr har varit med på flera Familjedagar tidigare. De tycker att försäljningen har gått jättebra den här gången. Köparna blir så glada när de hittar något de tycker om. Philip, 8 år, säger att han ska skänka hälften av pengarna de fått in till välgörenhet.  


Klara, 9 år, och Ebba, 7 år, tycker om Familjedagen. Det är roligt att sälja sina leksaker som man inte behöver längre, men också att köpa nya. Ebba visar upp sina nyinköpta Lisebergskaniner.

Se bildspel från Familjedagen:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>