Hem » Aktuellt » Julen är bäst i kyrkan

Julen är bäst i kyrkan

Första adventshelgen 28 – 29 november

Varje år under första advent har Råda församling haft öppet hus med gudstjänst, pyssel, god mat och underhållning. Hela huset fylls av människor, pepparkaksdoft och god stämning; tomten kommer på besök, vi läser julevangeliet, vi pysslar och framförallt: vi umgås. Vi kallar det Julen är bäst i kyrkan.

I år blir Julen är bäst i kyrkan annorlunda. Vi tänker såhär: istället för att ni kommer till oss, kommer vi till er!

Under första adventshelgen kommer vi därför att erbjuda hemleverans av pysselpåsar och julmat till dörren. Även en kvartett kommer att åka runt och sjunga julsånger på utvalda platser i Mölnlycke. Första adventsgudstjänsten sänds på vår facebooksida. Visst ska det bli “julen är bäst i kyrkan” även i år!

Beställ här – Senast fredag 27/11 kl 14.00

• Pysselpåse 50 kr (35 kr går oavkortat till församlingens diakonala arbete)
    I pysselpåsen finns instruktioner och material för julpyssel som passar både små och stora. – Begränsat antal, få kvar!
  • Julinspirerad varmrätt / Vegetariskt alternativ & dessert. 170 kr
    – Griljerad bit karré från Dalsjöfors med bakat äpple, sky med julens kryddor, rödkål och palsternackspuré samt Ris a la Malta med bärsås och syltade clementiner.
    Veg alt. Griljerad rotfruktsbakelse, med samma tillbehör som ovanstående.
  • Julsmörgås / Vegetariskt alternativ 79 kr
    – Hembakad vörtbrödmacka med julskinka, lagrad julost, hemkokt senap och grönkålssallad.
    Veg alt. Hembakad vörtbrödmacka med lagrad julost från Ostanders, med puckel av gurka, rättika, dill och ingefära.
  • Julmust 33cl 25 kr

Leveransen är kostnadsfri och sker mellan 12.00-14.00 under lördag och söndag.
Detta erbjudande gäller enbart inom Mölnlycke-området. Maten anländer kall så att man ska kunna värma den när det passar bäst!

• Bor du söder om järnvägen / Pixbo kommer leveransen mellan 12.00-13.00
  • Bor du norr om järnvägen kommer leveransen mellan 13.00-14.00

Första adventsgudstjänsten sänds här och på vår facebooksida:

Söndag 29 november kl 17.00

Önskar du tände ett ljus

En sånggudstjänst med
Maria Sterner, sång