Hem » Aktuellt » Allhelgonahelgen

Allhelgonahelgen

ALLHELGONAHELGEN I RÅDA FÖRSAMLING

I allhelgonatid är det många som tar sig till kyrkogårdarna runt om i landet  för att minnas och tända ljus för dem som inte finns bland oss längre. Här hittar du vad som händer i Råda församling under allhelgonahelgen. Välkommen!

RÅDA KYRKOGÅRD

2 – 3 november kl 10.00 – 17.00
Försäljning av kransar, gravljus och granris på kyrkogården vid vaktmästeriet. Vi bjuder på kaffe och kaka.

RÅDA KYRKA

Alla helgons dag 3 november kl 17.00
Minnesgudstjänst med ljuständning
Församlingens präster och diakon, Lovisa Westbacke, sång,
Mirjam Simonsson, violin, Josefine Domargård, piano/orgel.

Alla själars dag 4 november kl 11.00
Karin Karlsson, präst,
Josefine Domargård, musiker

Förhinder? Besök oss ändå!

För de som inte kan ta sig till kyrkogården och kyrkan under Allhelgonahelgen, så kommer det finnas möjlighet att tända ett digitalt ljus, skriva en hälsning, en tanke, ett minne eller en bön till någon via en live-sändning på vår Facebook-sida under Alla helgons dag 3 november.