Hem » Aktuellt » Allhelgonahelgen

Allhelgonahelgen

ALLHELGONAHELGEN I RÅDA FÖRSAMLING

I allhelgonatid är det många som tar sig till kyrkogårdarna runt om i landet  för att minnas och tända ljus för dem som inte finns bland oss längre. Här hittar du vad som händer i Råda församling under allhelgonahelgen. Välkommen!

RÅDA KYRKOGÅRD

Fredag 30 – lördag 31 oktober kl 10.00 – 16.30
Försäljning av kransar, gravljus och granris på kyrkogården vid vaktmästeriet där vi även bjuder på kaffe och kaka.

RÅDA KYRKA

Lördag Alla helgons dag 31 oktober kl 11.00
Minnesgudstjänst endast på webben
Obs! För att möjliggöra för alla att delta i minnesgudstjänsten i coronatider sänder vi i år gudstjänsten endast via webben och man kan alltså inte komma till kyrkan.
Välkommen till gudstjänst här: Minnesgudstjänst vid Allhelgona

Församlingens präster. Lovisa Westbacke, sång,
Jonas Franke-Blom, cello och Josefine Domargård, piano/orgel.

Kyrkan är öppen kl 12.00-17.00 för ljuständning och eftertanke.

Söndag Alla själars dag 1 november kl 11.00
Mässa
Anne Benedictzen, präst, Josefine Domargård, musiker.

Förhinder? Besök oss ändå!

För de som inte kan ta sig till kyrkogården och kyrkan under Allhelgonahelgen, så finns möjligheten att tända ett digitalt ljus, skriva en hälsning, ett minne eller en bön till någon via en live-sändning på vår Facebook-sida vid skymning under Alla helgons dag 31 oktober.