Hem » Vuxen » Vuxengrupper

Vuxengrupper

Råda församling vill vara en naturlig mötesplats för dig. Som vuxen i Råda ges du möjlighet till andrum mitt i livet och erbjuds samtal, både om kristen tro och om livet i stort.

FRUKOSTKLUBBEN

Onsdagar kl 9.00-11.30

Frukostklubben är en del av Råda församlings vuxenverksamhet där vi samlas kring en god frukost och möts i en glad gemenskap. Frukosten är till självkostnadspris, 50 kr. Varmt välkommen! / Kerstin och Katarina

Vi träffas på ett säkert sätt där vi håller avstånd, tvättar händerna och stannar hemma vid symptom.

RÅDAKRETSEN

Tisdagar kl 10.00-12.00

Rådakretsen träffas en gång i veckan för att handarbeta och umgås. Resultatet från träffarna används i lotterier och basarer där behållningen går till församlingens biståndsprojekt. Ansvarig är Kerstin Lybner Nilsson.

DAGSRESOR

(Denna verksamhet pausades under 2020 och 2021)
Under sommaren anordnar vi dagsresor till trevliga destinationer. Filmen nedan är från dagsresan till systrarnas loppis på Orust! Se datum och tider för resorna här.

KAFÉTRÄFF I MÖLNLYCKE CENTRUM

Första måndagen i månaden kl 15.00. (Denna verksamhet är pausad tillsvidare)

Kerstin och Katarina möter upp på Café Åkanten i Mölnlycke. Vi bjuder på kaffe, bulle och en pratstund. Ansvariga är Kerstin Lybner Nilsson och Katarina Lidman.

KYRKBÄNKEN

Råda församlings Kyrkbänk är en mötesplats för alla. Välkommen att sitta ner och koppla av en stund. Kyrkbänken är placerad vid Café Åkanten. Ansvariga är Kerstin Lybner Nilsson och Katarina Lidman.

Vill du veta mer?
Kerstin Lybner Nilsson, tel 031-338 21 15, 0703-14 46 15 eller kerstin.lybner@rada.nu
Katarina Lidman (diakon), tel 031-338 21 14, 0703-14 46 14 eller katarina.lidman@rada.nu