Hem » Vuxen » Vuxengrupper

Vuxengrupper

Råda församling vill vara en naturlig mötesplats för dig. Som vuxen i Råda ges du möjlighet till andrum mitt i livet och erbjuds samtal, både om kristen tro och om livet i stort.

FRUKOSTTRÄFF

Onsdagar kl 9.00-11.30 (Denna verksamhet är pausad tillsvidare)
Vi samlas kring en god frukost, glad gemenskap och hälsosamma aktiviteter. Upplev spännande gäster och berikande samtal med varandra. Friskvård för hela dig i trivsam anda. Ansvariga är Kerstin Lybner Nilsson och Katarina Lidman. Obs! Pga av nya skärpta råd från Folhälsomyndigheten och Smittskydd Västra Götaland så pausar vi dessa träffar.

KAFFE I RÅDA RUM

Måndagar kl 10.00 (Denna verksamhet är pausad tillsvidare)
På måndagar kl 10.00 träffas den som vill i Råda Rums restaurang för att dricka en kopp kaffe och prata lite. Ansvarig är Kerstin Lybner Nilsson.

KAFÉTRÄFF I MÖLNLYCKE CENTRUM

Första måndagen i varje månad kl 15.00. (Denna verksamhet är pausad tillsvidare)
Kerstin och Katarina möter upp på Café Åkanten i Mölnlycke. Vi bjuder på kaffe, bulle och en pratstund. Ansvariga är Kerstin Lybner Nilsson och Katarina Lidman. Pausas under hösten 2020.

KYRKBÄNKEN

Råda församlings Kyrkbänk är en mötesplats för alla. Välkommen att sitta ner och koppla av en stund. Kyrkbänken är placerad vid Café Åkanten. Ansvariga är Kerstin Lybner Nilsson och Katarina Lidman.

RÅDAKRETSEN

Tisdagar kl 10.00-12.00 (Denna verksamhet är pausad tillsvidare)
Rådakretsen träffas en gång i veckan för att handarbeta och umgås. Resultatet från träffarna används i lotterier och basarer där behållningen går till församlingens biståndsprojekt. Ansvarig är Kerstin Lybner Nilsson. Hösten 2020 pausar vi Rådakretsen.

DAGSRESOR

(Denna verksamhet är pausad tillsvidare)
Under sommaren.  Se datum och tider för resorna här.

Under sommaren anordnar vi dagsresor till trevliga destinationer. Filmen nedan är från dagsresan till systrarnas loppis på Orust!

Vill du veta mer?
Kerstin Lybner Nilsson, tel 031-338 21 15, 0703-14 46 15 eller kerstin.lybner@rada.nu
Katarina Lidman (diakon), tel 031-338 21 14, 0703-14 46 14 eller katarina.lidman@rada.nu