Hem » Vuxen » Studier och Café Paulus

Studier och Café Paulus

STUDIER OCH CAFÉ PAULUS (TIDIGARE BIBELSTUDIER OCH CAFÉ MARIA)

Torsdagar 10.00 – 12.00 i Råda Rum (start 25 januari 2018)
Studier med Hans-Evert Renérius, präst, varvas med föreläsningar av speciellt inbjudna teologer, författare och journalister. Ingen anmälan krävs, det är bara att dyka upp!

Hans-Evert har ordet

Vid studietillfällena reflekterar vi över olika texter från bibeln. Det blir en kombination av mina genomgångar och dina uppfattningar av tro och liv. Samtal, dialog och lärande!

De tillfällen det är Café Paulus bjuder vi in våra församlingsbor att lyssna till några av Sveriges mest framstående teologer, författare och journalister. Här finns också möjlighet att ställa väsentliga frågor och förhoppningsvis få uttömmande svar. Namnbytet från Café Maria beror på mig. Jag vill bl.a. fokusera på Paulus. Han är vår mest framgångsrike apostel; samtidigt sände han oss åtskilliga innehållsrika brev, vilka också kommit Råda församling tillhanda!

Både studierna och Café Paulus är öppna mötesplatser. Kom därför och lyssna, samtala och var med på trons väg i vår församling!

Hälsningar, Hans-Evert Renérius, präst

SCHEMA OCH KONTAKT

Klicka här för att se schemat för vårterminen.
Vid frågor: Kontakta Hans-Evert på 0761-413464 eller hansevert.renerius@telia.com.