Hem » Ung » Råda äventyrare

Råda äventyrare

RÅDA ÄVENTYRARE

Råda Äventyrare är Råda församlings lajvargrupp. Vår verksamhet består av att tillsammans planera för och åka på ett lajv. Det innebär allt från att sätta ihop grupper, klura ut enskilda roller till att skaffa eller förbereda utrustning och fundera på hur vi vill spela tillsammans.

Vi träffas ungefär en tisdag i månaden, men är också behjälpliga vid Råda församlings närliggande verksamhet, Råda Riddare, ungefär en lördag i månaden.

Under Kristi himmelfärdshelgen åker vi på ett lajv tillsammans och det är själva höjdpunkten – Äventyret!

Vill du vara med?
Råda Äventyrare är lämplig för dig som är 11 år och uppåt. Anmäl dig genom att fylla i formuläret längre ned på sidan. Vi vill också be dig att ta del av information som är bra för dig som Äventyrare att känna till.

• Vi är väldigt glada att ha dig med bland våra Äventyrare!
    Inget blir ju bättre än det vi gör tillsammans och ju fler vi blir desto roligare. Målet för den här verksamheten är ju att förbereda dig och oss allihopa för att åka på ett lajv under Kristi himmelfärdshelgen och där ha så roligt, rörande, och spännande vi någonsin kan.Det är därför viktigt att du redan nu skriver upp alla aktuella datum i din kalender så att du inte missar några tillfällen, eftersom vi gör det här ihop. Du kommer att behöva vara delaktig i att driva arbetet framåt tillsammans med de andra Äventyrarna. Det kan innebära mer insatser än bara träffarna.Anmäl alltid om du har förhinder inför en träff, det underlättar väldigt mycket för oss.

I Råda Äventyrare har vi två typer av träffar.
    På vissa tisdagar ses vi 17.00 – 19.00 i Råda rum (Församlingshemmet) och har planeringsmöten. Där pratar vi mest och kommer gemensamt i större och mindre grupper fram till hur vi vill spela och vad vi vill göra, samt förstås hur vi skall komma dit.

På vissa lördagar ses vi 10.00 – 17.00 i Kyrkskolan, ovanför Råda Kyrka, och då medverkar vi som lajvare i församlingens Råda Riddare, en grupp för yngre barn (7-12 år) som också (delvis) kommer att åka på samma lajv som vi. Där fungerar vi som ledare och provspelar också våra roller.
    Det är obligatoriskt att delta på dessa träffar, undantaget om du åker med som förälder.

Under Kristi himmelfärdshelgen åker vi på läger. Mer information inför lägret kommer löpande under hela året.

Ni förväntas alla hålla koll på saker som efterfrågas om på Råda Äventyrare på fb.

Varmt välkomna skall ni vara!

• Vi träffas vid följande tillfällen:
    Datum kommer…

Vill du veta mer?
Kontakta Mikael Lestander, äventyrare och pedagog, tel 031-338 21 17 eller mikael.lestander@rada.nu

START
kl 17.00 – 19.00