Hem » Ung » Konfirmation » Berlinkonfirmand

Berlinkonfirmand

Under konfirmationstiden får du möjlighet att lära dig mer om dig själv, livet och kristen tro tillsammans med nya och gamla vänner.

Ett av Råda församlings alternativ för dig som vill konfirmeras är konfirmation med läger i Berlin. Fokus i denna grupp ligger på kampen mellan gott och ont. Människor är kapabla att skapa mycket ont i världen. Vad kan vi göra för att vända ont till gott? Under resan till Berlin besöker vi Gedenkstätte Sachsenhausen, ett före detta koncentrationsläger. Vi tar avstamp i det allra mörkaste och rör oss därifrån mot ljuset.

ANMÄLAN TILL BERLINKONFIRMAND 2020

Anmälan stängde den 3/6.

BEKRÄFTELSEBREV KONFIRMATION 2020

Bekräftelsebrev med information om datum, tider för konfirmation 2020.
Ladda ned bekräftelsebrev grupp 1
Ladda ned bekräftelsebrev grupp 2

Vill du veta mer eller har frågor om Berlinkonfirmander?
Kontakta Niklas Ergin Olsen 0703-14 46 23 niklas.ergin-olsen@rada.nu

Konfirmation i Svenska kyrkan ska vara en möjlighet för alla. Om du av något skäl känner dig förhindrad att delta i något av våra konfirmationsalternativ, kontakta oss!
Diakon: Katarina Lidman 031-338 21 14 katarina.lidman@rada.nu
Pedagog: Niklas Ergin Olsen 0703-14 46 23 niklas.ergin-olsen@rada.nu

Berlinkonfirmand 2020

Invigning
Söndag 29 september i Råda kyrka

Träffar
Vi träffas en gång i månaden, antingen lördag eller söndag.

Läger
Uppstartsläger 12-13 oktober på Gullbrannagården utanför Halmstad och en resa till Berlin 6-10 april 2019.

25 april 2020