Hem » Aktuellt » Tipspromenad Internationella kvinnodagen

Tipspromenad Internationella kvinnodagen

Den 8 mars är det Internationella Kvinnodagen och under vecka 10 kan du få träffa 15 kvinnor som på olika sätt har gjort avtryck i historien. Du hittar dem på tipspromenaden runt kyrkogården vid Råda kyrka. (Och för den som vill kan man delta i utlottningen av en Helgkasse från Råda Rum). Välkommen ut! Och lycka till!

Tipskupongen finns att hämta i Råda Rums reception eller också att ladda ner tipskupongen för att skriva ut hemma.

Vi har även lagt till en tävling! Lämna in tipskupongen senast 14/3 i reception eller i Råda Rums brevlåda och ha chans att vinna en helgkasse från Råda Rum! Glöm inte skriva i kontaktuppgifter så att vi kan höra av oss om just du vinner!

Karta över tipspromenaden på Råda kyrkogård.

START: Grinden/ingången till kyrkogården från parkeringen som sträcker sig längs kyrkogårdens stora fria gräsyta. Längst mot Råda kyrka.

MÅL: När du tagit dig genom Barnens Miljöark så hittar du sista frågan (nr 15) vid trädgårdsgungan.