Hem » Aktuellt » Musikgudstjänst med påskpel ställs in. Istället firas ordinarie gudstjänst i Råda kyrka.

Musikgudstjänst med påskspel är inställt! Istället firas en vanlig gudstjänst kl.17 i Råda kyrka.
Välkomna!

Söndag 29 mars kl 17.00
I Råda kyrka

Som försiktighetsåtgärd under rådande coronavirus-tider vill vi be dig att stanna hemma om du har luftvägs- eller influensasymtom, även i mildare grad. Som extra omtanke för varandra: var noga med handhygienen och tänk på att tvätta händerna flera gånger om dagen.