Hem » Musik i Råda kyrka

Musik i Råda kyrka

I Råda församling arrangerar våra musiker konserter och gudstjänster i såväl Råda Rum som i Råda kyrka. Det kan vara med hela eller delar av våra egna körer eller inbjudna musiker utifrån. Nedan hittar du musik som framförs i Råda kyrka.

April månad

• 7 april kl 11.00: Mässa. Medverkande Röster i Råda under ledning av Franz Lundberg Pålbrand. Präst: Daniel Tisell

Maj månad

• 16 maj kl 12.00: Lunchkonsert: Poetiskt och sinnligt med Lovisa Westbacke, sång och Daniel Petrén, gitarr.
  • 26 maj kl 17.00: Sista söndagsgudstjänst: Se hur himlen sakta ändrar färg. Medverkande: Josefine Domargård & Sambandet: David Sjölander, piano. Lella Gislén, bas. Mats Andersson, trummor.
    Präst: Anne Benedictzen.

Varmt välkomna!

Sidan uppdateras kontinuerligt med nya programpunkter som kommer in. Evenemangen i kyrkan är alltid gratis. För lunchkonserter, musikevenemang och mycket annat som istället sker i Råda Rums lokaler: klicka här!