Hem » Aktuellt » Kyrkomusiker 100 procent

Kyrkomusiker 100 procent

Kyrkomusiker 100 procent

Råda församling vill vara en öppen folkkyrka i dagens mångkulturella samhälle och relevant för sin samtid. Vi ligger i Mölnlycke 10 min öster om Göteborg, har 12 000 medlemmar och en vacker träkyrka från 1712. Med gudstjänsten som inspirationskälla vill vi mötas mitt i vardagen, i alla livets skeden. Guds kärlek och omsorg omfattar oss alla. 

I år firar vi två år med vårt ombyggda församlingshem Råda Rum, en mötesplats för människor, natur, kultur och andlighet. Här bedriver vi inte bara församlingsverksamhet utan har även konferensmöjligheter och restaurang.

I Råda församling finns en stark musikalisk tradition med ett rikt och varierat utbud av musik vid såväl gudstjänster som konserter. Vår körverksamhet engagerar 260 körsångare i alla åldrar.

Vi söker en person som

  • ska medverka och vara delaktig i gudstjänster, kyrkliga handlingar, barn- och ungdomsarbete samt bedriva körverksamhet.
  • har en musikalisk utbildning till organist eller kantor. Musiklärarexamen är en merit.
  • Du skall vara medlem i Svenska kyrkan och dela dess tro och grundläggande värderingar. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, att du är engagerad, positiv och utåtriktad. För att trivas i vårt arbetslag behöver du vara flexibel och kunna samarbeta utan prestige samt ha musikalisk bredd.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Upplysningar lämnas av kyrkoherde Daniel Tisell, tel 031-338 21 22 eller daniel.tisell@rada.nu. 

Välkommen med din ansökan senast 7 december till info@rada.nu, skriv ”ansökan kyrkomusiker” i ämnesraden. Här är annonsen i utskriftsvänligt pdf-format  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>