Hem » Aktuellt » Konsert: En strimma av ljus

Konsert: En strimma av ljus

En strimma av ljus – Tomas Sjödin, damkören Vox och Jonsereds damkör.

En konsert där sånger binds samman med reflektioner.

Tomas Sjödin tillhör de författare som har förmågan att uttrycka sig med värme på ett alldeles särskilt sätt. Camilla Voigt har tonsatt texter som vuxit fram ur ett samtal med Tomas Sjödin kring livet, Gud och hur vi formulerar oss kring allt det där som känns så svårt att sätta ord på. Sångerna vill ge tröst, hopp och ta vid där orden tar slut. Under kvällen framförs sångerna i anslutning till Tomas egna reflektioner och berättelser.

Medverkande:
Tomas Sjödin
Damkören Vox & Jonsereds damkör under ledning av Josefine Domargård och Camilla Voigt
Jonas Franke-Blom, cello
Per Boqvist, slagverk

Onsdag den 16 oktober kl 18.30 i Råda Rum.

Boka biljetter på bokning@radarum.se eller 031-338 21 00. Biljetter kan också köpas direkt i Råda Rums reception.
Pris: 100 kr.

Välkommen!

För er som vill firar vi en enkel mässa kl 18.00 i Råda Rum.