Hem » Aktuellt » Hemleverans till församlingsbor över 70 år

Hemleverans till församlingsbor över 70 år

Den 16/3 gick Folkhälsomyndigheten ut med en rekommendation om att personer över 70 år bör begränsa kontakter med andra människor så långt det går under en tid framöver på grund av covid-19.

Bor du i Råda församling och är över 70 år har vi ett förslag: Vi kör hem lunchen åt dig! Vardagar fram till midsommar kommer vi till din dörr. Utan kostnad.

Gör så här
1 Bestäm dig för en lunchrätt, se https://radarum.se/mat-och-dryck/meny
2 Ring restaurangen på 031-338 21 04 och beställ och betala din mat senast kl 10.00 samma dag.
Vi levererar fram till dörren kl 11.00 – 12.00

Det går förstås att bunkra upp och beställa flera lunchlådor om du behöver. Sprid budskapet och tipsa morfar, farmor, mamma, pappa eller andra som kan tänkas behöva veta!