Hem » Aktuellt » Film: Äta sova dö

Film: Äta sova dö

21 MARS – FILM: Äta sova dö (OBS! En torsdag)

Den här gången blir det en annan typ av kvartssamtal. Vi kommer att se på den flerfaldigt Guldbaggeprisade filmen Äta sova dö (2012).  Filmens regissör Gabriela Pichler inleder med ett samtal tillsammans med Mikael Ringlander, Kultursamverkan Svenska kyrkan. Filmen vann publikpriset i Venedig och tog storslam på Guldbaggegalan där den prisades för bästa manus, bästa kvinnliga huvudroll, bästa regi och bästa film. Så här skriver TriArt om filmen: ”När den kom upp på biograferna 2012 såg jag den 4 ggr på bio, mitt rekord i vuxen ålder. Äta Sova Dö är allt jag älskar med film – humor, hjärta, smärta, attityd och en rejäl dos samhällskritik.

Den 21 mars kommer Gabriela och Äta sova dö till Råda församling.

Bio: 50 kr. Köp biljett i receptionen eller på plats. Restaurangen är öppen innan för dig som vill fika eller äta. Sopp-bio (soppbuffé+bio): 145 kr.