Hem » Aktuellt » Fastekampanjen 2021

Fastekampanjen 2021

Vi lever under samma himmel. Vi har samma rättigheter men verkligheten ser olika ut.

Coronapandemin tvingar miljoner människor till ett liv i extrem fattigdom och hunger. Behoven är stora och kommer dessutom att fortsätta öka.

Fasteaktionen 2021 inleds på fastlagssöndagen den 14 februari och pågår fram till palmsöndagen den 28 mars.

Årets fasteaktion ska bidra till att lindra konsekvenserna av coronapandemin. När samhällen slagits sönder både socialt och ekonomiskt fortsätter Act Svenska kyrkan tillsammans med partner att arbeta långsiktigt och rättighetsbaserat. De samhällen vi vill vara en del av att bygga upp ska vara mer hållbara, demokratiska, inkluderande och bättre rustade än tidigare.

Tillsammans kan vi göra skillnad. Låt oss göra det.!

Bidra genom att swisha en gåva till 900 1223

Läs mer om Fastekampanjen 2021 och Act Svenska kyrkan via länken ovan.