Hem » Ung » Råda äventyrare

Råda äventyrare

RÅDA ÄVENTYRARE

Råda Äventyrare är Råda församlings lajvargrupp. Vår verksamhet består av att tillsammans planera för och åka på ett lajv. Det innebär allt från att sätta ihop grupper, klura ut enskilda roller till att skaffa eller förbereda utrustning och fundera på hur vi vill spela tillsammans.

Vi träffas ungefär en tisdag i månaden, men är också behjälpliga vid Råda församlings närliggande verksamhet, Råda Riddare, ungefär en lördag i månaden.

Under Kristi himmelfärdshelgen (onsdag 9/5 till söndag 13/5) åker vi på ett lajv tillsammans och det är själva höjdpunkten – Äventyret!

Vill du vara med?
Råda Äventyrare är lämplig för dig som är 11 år och uppåt. Vi startar verksamheten med Råda Äventyrare tisdagen den 5 september kl 17.00 – 19.00 i Råda Rum.

Vill du veta mer?
Kontakta Mikael Lestander, pedagog, tel 031-338 21 17 eller mikael.lestander@rada.nu

START
kl 17.00 – 19.00