Hem » Ung » Konfirmation

KONFIRMAND I RÅDA

Välkommen till en konfirmationsupplevelse i Råda. Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda.

Tillsammans med kompisar och ledare pratar vi om livets frågor och upplever saker tillsammans. Allt från läger och äventyr till andakter med stillhet och ro. Vi vill att konfirmationen ska bli ett minne för livet!

I Råda församling får du som är döpt konfirmera dig från det året du fyller 14 år och går i årskurs 7. Är du inte döpt går det bra att döpa dig i samband med konfirmationsläsningen. Konfirmandtiden avslutas med en konfirmationsgudstjänst. Konfirmationen är en bekräftelse av ditt dop. I Guds ögon är alla människor värdefulla. Konfirmationen är ett sätt att bekräfta detta för just dig.

KONFIRMATIONSALTERNATIV OCH ANMÄLAN

Råda erbjuder två olika konfirmationsalternativ. För att anmäla er eller läsa mer klickar ni på länkarna nedan.

Kontakt
Konfirmation i Svenska kyrkan ska vara en möjlighet för alla. Om du känner dig tveksam eller av något skäl förhindrad att anmäla dig så hör gärna av dig till oss! Kontakta Katarina Lidman, diakon, tel 031-338 21 14 eller Niklas Ergin Olsen, församlingspedagog, tel 0703-14 46 23.