Hem » Kör » Vuxenkörer

Vuxenkörer

Gospelkören Loud'n Proud

Som vuxen i Råda finns det många fina alternativ för dig som gillar att sjunga i kör, alltifrån avancerad klassisk musik till gospel, pop och visa. Gemensamt för alla körerna är sångglädjen och gemenskapen.

VÅGA SJUNGA

Det finns många som gärna sjunger hemma men som aldrig har provat på att sjunga tillsammans med andra. Nu erbjuder vi glädje och sång i Råda församlingshem. Alla som vill är välkomna, ingen föranmälan behövs!
Kören repeterar på torsdagar kl. 10.30-12.00 under ledning av Ann-Sofie Scherman. Vårterminen är nu avslutad och vi återkommer om tid för höstens första repetition. Anmäl dig i formuläret nedan så är det bara att dyka upp vid nästa rep. Välkommen!

RÖSTER I RÅDA

I Röster i Råda välkomnas stor sångglädje och varierande sångarbakgrund. Kören profilerar sig med att mestadels sjunga svensk text och repertoaren rymmer bland annat visa, gospel, liturgi och jazz. Röster i Råda ansvarar för de musikaliska inslagen i flera gudstjänster under året. De har också gjort konserter i bland annat Genève och Paris.
Kören repeterar onsdagar 18.30 – 20.30 i kyrkskolan under ledning av Isadora del Carmen.
För mer information: kontakta receptionen på info@rada.nu eller på 031-338 21 00.

VOX

Vox är en 4-stämmig damkör som sjunger både klassiska verk och modernare tonsättningar. Repertoaren kräver att du har sjungit i kör förut och är god notläsare. Vill du provsjunga så kontakta Ann-Sofie Scherman.
Kören repeterar på onsdagar kl. 18.45-20.30 under ledning av Ann-Sofie Scherman.

LOUD’N PROUD

Loud’n Proud är en kör med inriktning på gospel, men ägnar sig även åt andra genrer som klassisk musik och pop. Kören har höga ambitioner och förutsätter att man har sångvana. Glädje och en stor vilja att nå fram till sin publik präglar kören. Kören deltar i gudstjänster och har gjort konserter runt om i Sverige och övriga Europa. Vill du provsjunga? Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret nedan.
Kören repeterar på måndagar kl. 17.45-19.45 i Råda Rum under ledning av Kristian Hvitfeldt.
Lyssna på låtar från Loud’n Prouds skiva Lovely day

RÅDA CLASSICAL

Råda Classical är en kör med klassisk profil. Kören repeterar inför projekt, vilket innebär ungefär fem repetitionstillfällen innan framförande. Råda Classical samarbetar ofta med musiker från GöteborgsOperan. Kören välkomnar fler ton- och notsäkra sångare till kommande projekt.

Vill du veta mer?
Kristian Hvitfeldt