Hem » Gudstjänst

GUDSTJÄNST

I gudstjänsten odlas hopp. Hoppets Gud möter oss just där vi befinner oss och vill oss väl. Alla är välkomna att vara med: unga och gamla, den som är van gudstjänstfirare och den som är ovan. Genom gudstjänsten får vi nya perspektiv och bekräftelse som vill stärka oss till trygghet, mod och engagemang i världen.
Klicka här för att komma till schemat för gudstjänster.

LIVETS STORA HÄNDELSER

Dopet är en kärleksgåva från Gud och ett välkomnande in i Svenska kyrkan och församlingen.
Konfirmationen är en bekräftelse av ditt dop och ett erbjudande till dig som är nyfiken på vad kristen tro kan betyda för dig.
Vigseln är kärlekens högtid och ett sätt att offentligt säga ja till varandra och ett liv tillsammans.
Begravningsgudstjänsten ger oss möjlighet att minnas och ta avsked. Råda församling vill vara en trygghet i både glädje och sorg och alltid finnas som ett stöd för dig.

Vill du veta mer om gudstjänstlivet i Råda församling?
Cecilia Kehlmeier, präst, tel 031-338 21 11 eller cecilia.kehlmeier@rada.nu