Hem » Aktuellt » Dagsutflykter

Dagsutflykter


Råda församling ordnar resor över dagen till härliga och spännande utflyktsmål!

NÄÄS FABRIKER OCH SKALLSJÖ KYRKA
Tisdag 16 maj kl 10.00 – 15.00
Vi åker till Nääs Fabriker och njuter av den historiska bruksmiljön och tittar i butikerna. Efter lunch besöker vi Skallsjö kyrka där vi får guidning av Rådas egen Daniel Tisell, tidigare kyrkoherede i Skallsjö församling.

FAVORIT I REPRIS: SYSTRARNAS LOPPIS
Måndag 12 juni kl 09.30 – 15.00
I juni åker vi till en ständig favorit: Systrarnas Loppis på Orust. Där kan vi fynda på loppisen eller bara luta oss tillbaka och ta en fika i trädgården bland gårdens djur.

SUNDSBY SÄTERI
Onsdag 5 juli kl 9.30 – 15.00
På Sundsby Säteri på Tjörn kan vi njuta av en vällagad lunch i genuin och historisk miljö. Där finns även en gårdsbutik där man bl a  kan köpa kaffe som mals på plats, en god bit ost eller något vackert ting att pryda hemmet med.

SHOPPA LOSS PÅ ULLARED!
Torsdag 17 augusti kl 9.00 – 16.00
Gekås i Ullared är en shoppingupplevelse utöver det vanliga.  Det stora gula varuhuset som började i blygsam skala år 1963 är idag Sveriges populäraste besöksmål.

Bra att veta
Vi åker gemensam buss från Råda Rum. Priset för en resa är 300 kr per person inkl. förtäring och betalas i bussen. Tiden för hemkomsten kan bli justerad. Anmäl dig senast en vecka innan resans avgång till församlingens reception, tel. 031-338 21 00.

Välkommen hälsar Kerstin Lybner Nilsson och Katarina Lidman

Råda församling 2017

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>